Uitgelicht

Uitgelicht

Vacaturevideo

Pas jij in ons profiel? Bekijk hier onze vacaturevideo en neem contact met ons op!

Lees meer »

Instructie en promotie

We zijn in het nieuwe jaar gestart met het maken van instructie- en promotiefilmpjes voor ons YouTube-kanaal en voor op de site.

Lees meer »

Focusplaza Foundation

De nieuwbouw van een praktijkschool in Oeganda is bijna gereed. In maart zullen 2 collega's meegaan met de inspiratiereis om met eigen ogen te kunnen zien hoe het daar is en wat er gebeurd met de donaties.

Lees meer »

Scholing en opleiding

De ontwikkelingen staan niet stil. Het bieden van interne opleidingen, stageplaatsen en samenwerken met het Opleidingsbedrijf Doetinchem (OBD) zijn belangrijk voor zowel de huidige als potentiële medewerkers. 

Lees meer »

Gevels met steenstrips

Gevelelementen voorzien van steenstrips; een van onze nieuwe producten. Een groot voordeel van deze gevelsluitende elementen is dat ze heel snel kunnen worden geplaatst.

Lees meer »

3D BIM

Een revolutie in de timmerwereld; een 3D-tekenprogramma ontwikkeld in eigen beheer. Met dit Building Information Model wordt de opdrachtgever voorzien van een virtueel kozijnmodel dat past in zijn ontwerp.

Lees meer »

Energie

De stijgende lijn van het aantal nieuwe woningen werd in 2015 ingezet met de oplevering van 40.000 nieuwe woningen. Dit aantal stijgt in 2016 naar 47.000 en zet door in 2017 naar 53.000 woningen. 

Lees meer »

Bijna 75 jaar vakmanschap

We bestaan bijna 75 jaar. Ons familiebedrijf heeft door de jaren heen tal van professionals in de bouwwereld voorzien van adviezen en kwalitatief hoogstaand timmerwerk.

Lees meer »

Renovatie

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de woningbouw en voor veel corporaties een doorslaggevende reden om te renoveren.

Lees meer »
  • Betrouwbaar
  • Ervaren
  • Deskundig
  • Flexibel
  • Toegankelijk
  • Maatschappelijk verantwoord